!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Arkiv

Tillbaka

Varmvattenavstäning och nyckelinsamling

2014-12-01 21:35

Hej!

Besiktning av internet sker den 3e december. under stambytets gång kapade Titania några ledningar till internet. För att säkerställa att allting fungerar som det ska erfodras det att Telesupply utför en besiktning i ALLA lägenheter så att vi får den hastighet vi betalar för.
Lägenhetsinnehavare måste lämna in nycklar, oavsett om man brukar internet eller ej.

Om du inte är hemma under besiktningsdagen ska nyckel lämnas till Jimmy Lejonhammar onsdagen den 3/12 kl 07:00 fram till 08:00 (Styrelserummet, Botvidsgatan 3) - ALTERNATIVT till Jarek tisdag morgon 07:00 -08:00 eller tisdag eftermiddag 16:00 fram till 17:00 (Manhemsgatan 6, förrådet). Har ni byggcylinder kvar, behöver nyckel inte lämnas in. Se till att inte låsa överlåset.

VARMVATTEN
Varmvattnet för hela huset kommer att stängas av under onsdagen den 3e december mellan 8-16. Det är kommunen som utför arbeten på fjärrvärmesystemet.

FASTIGHETSNYCKLAR
Fastighetsnycklar till föreningens allmänna utrymmen är på vift. I dagsläget saknas 9 nycklar och dessa måste lämnas in omgående. Annars behöver föreningen byta ut lås för ca 150 000kr. Vänligen respektera detta. Det är enbart ordinarie ledamöter i styrelsen som har tillåtelse att inneha en fastighetsnyckel, alla andra måste inkomma med FS-nyckeln. Kontakta styrelsen för att ordna överlämning snaras.