!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Arkiv

Tillbaka

Nyhetsbrev Brf Lövsmygen 1 September 2012

2012-09-04 21:03

Nyhetsbrev september 2012
Brf Lövsmygen 1
_____________________________________

Höstfest
Nu är september här och sommaren gör sitt uttåg tills nästa år. Vårt vackra hus fyller 100 år i år och det tycker vi är värt att fira. I oktober planerar vi en gårdsfest för stora och små då vi grillar och umgås och kanske lite lekar för de små. Vi efterlyser livemusik till begivenheten och intresserade kan kontakta AnnaCarin Haag på ancaha@hotmail.com. Lite skönt gung är aldrig fel oavsett årstid.

Styrelsen
Den nya styrelsen har påbörjat sitt arbete att förvalta fastigheten och vi är som följer
Erik Högfors – Ordförande
AnnaCarin Haag - V. Ordförande
Mattias Nilsson - Sekreterare
MarieLouise Nordh - Kassör
Anders Moberg - Tekniskt ansvarig
Anders Rosqvist - Brandskyddsansvarig
Andreas Lejon - Lokalansvarig
Åsa Otteklint - Suppleant
Jonas Fernvik - Suppleant

På hemsidan finns kontaktuppgifter om ni behöver komma i kontakt med oss i styrelsen. Uppgifter kommer också att finnas uppsatta i respektive trapphus. Gå gärna in på hemsidan och anmäl er till det elektroniska nyhetsbrevet www.lovsmygen.se . På hemsidan lägger vi ut nyheter men också information vid eventuella störningar.

Dörrarna ut mot gården
Hösten är här och med den en hel del regn. Nåja, sommaren har bjudit en hel del på den varan också. Tyvärr har detta tråkiga konsekvenser för våra fina dörrar mot gården. De står ofta öppna och det innebär att de får ta emot en många regnskurar och detta får tillföljd att de sväller. Om vi låter dem stå öppna innebär det också att det är fritt fram för oönskat besök att ta sig in.

Vår fina gård
Vår fina gård används flitigt och det är härligt. Det har framkommit önskemål om att vi måste bli bättre att plocka upp efter oss på gården. Det ligger en hel del leksaker och cyklar på gångvägarna och de har orsakat en och annan liten olycka. Så för att vara rädd om varandra och sakerna är det bra om vi plockar undan efter oss. Stora som små.


Med vänliga hälsningar
Styrelsen